miercuri, 16 februarie 2011

Morala, morale si printipuri – intalnire cu Andrei Plesu la ICR

Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate – ARCEN organizeaza joi, 24 februarie 2011, incepand cu ora 18.30, la Institutul Cultural Roman (Aleea Alexandru nr.38, Bucuresti), evenimentul „Morala, morale si printipuri“. Organizat cu sprijinul Institutului Cultural Roman, evenimentul il are ca invitat pe scriitorul, eseistul și filosoful Andrei Plesu.

Manifestarea face parte din Programul de serate culturale „Ceai, bi...scuiti, Cultura și Normalitate“, program prin care organizatorii isi propun promovarea, in randul tinerilor, a unor personalitați contemporane, incurajarea dialogului și a dezbaterii intre tinerii participanți și personalitațile invitate, precum și crearea unei alternative de petrecere a timpului liber. Participantii la serata „Morala, morale si printipuri“ vor fi intampinati cu arii compuse de Georg Philipp Telemann, dar si cu ceai si biscuiti oferiti de organizatori.

Tema seratei este morala, moravurile si principiile oamenilor contemporani, tema pe care invitatul Andrei Plesu o va dezvolta si de la care va porni dialogul cu publicul. Va fi proiectat un reportaj realizat de voluntarii ARCEN in care sunt redate opiniile bucureștenilor de toate varstele in legatura cu morala, valorile si principiile dupa care isi ghideaza viata.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.




Institutul Cultural Roman
Aleea Alexandru 38
Bucuresti, Romania


Niciun comentariu: