marți, 22 iunie 2010

Festivalul Ipiff: Concurs de afise IPIFF 2011




Concursul se adresează tinerilor interesati de design grafic.

Trebuie să realizezi un afis pentru imaginea Festivalului International al Producătorilor de Film Independenti din 2011, folosind orice tehnică doresti. Lucrarea ta trebuie să reflecte tema concursului – afis pentru editia 6-. Simte-te liber de a interpreta tema oricum doresti.

Lucrarea ta trebuie să se încadreze în dimensiunea standard 700mm × 1000mm.

Afișul trebuie să aibă loc pentru sau să conțină mascota IPIFF (inserată acum pe toate materialele vizuale IPIFF și pe care o găsești atașată în josul paginii).

Inscrierea este simplă. Trimite lucrarea electronic prin transfer.ro la adresa ioana@ipiff.ro până la data de 24 iunie 2010, inainte de miezul nopții sau pe adresa UPFAR – PSPCT, Str. Dem. I Dobrescu 4-6, cod 010026, sector 1, Bucuresti, Romania, 22 iunie data poștei.

Poți folosi formatul .TIFF, la dimensiunea reală, rezolutie 300dpi, dar în cazul în care ajungi în etapa finală ți se va cere să trimiți proiectul și în format PDF si InDesign pentru a se putea imprima la rezolutie înaltă.

Fișierul trebuie să fie însoțit și de un document care să indice numele, adresa, numărul de telefon, data nașterii și adresa ta de e-mail.

Un juriu independent va selecta 15 finaliști care vor apărea în cadrul unei expoziții în timpul ediției a 6a a festivalului ce va avea loc în anul 2011. De asemenea publicul larg va avea posibilitatea să voteze online, vizionând expozitia online. Votarea finală va ține cont 50% de votul public si 50% de votul specializat.

Juriul va include reprezentanți ai festivalului și experti în design grafic si comunicare. Numele membrilor juriului va fi publicat pe site-ul IPIFF.

Câștigătorul va fi anunțat pe mail în cel mult o lună de la terminarea jurizării, cel târziu în luna februarie a anului următor. Acesta va fi premiat printr-o invitatie pentru 2 persoane full pass, la Ediția a 6a a IPIFF, urmând să li se asigura cazarea și masa pe toată perioada festivalului IPIFF6.

Lucrarea câstigătoare va deveni afisul oficial pentru IPIFF 2011 si câstigătorul va putea concura la postul de Graphic Designer al ediției a 6a a Festivalului IPIFF.

Toate lucrările trimise vor fi expuse online pe site-ul IPIFF.

http://www.facebook.com/home.php?#!/note.php?note_id=128551027173302&id=1795314021&ref=mf
http://www.ipiff.ro/2010/ro

Niciun comentariu: