duminică, 16 ianuarie 2011

Andrei Cezar Georgescu. - Emoţii 2011



Uniunea Artiştilor Plastici Bucureşti organizează duminică 30 ianuarie, cu începere de la orele 18, în spaţiul Galeriei “Centrul Artelor Vizuale” (etaj) strada Biserica Enei (fostă Academiei) nr 16, inaugurarea evenimentului “Emoţii 2011” al artistului Andrei Cezar Georgescu.

Pe perioada expoziţiei, în spaţiul galeriei, între 2 februarie – 12 februarie, artistul va ţine un atelier (workshop) cu tema „IDENTITATE CONTEMPORANĂ - Iniţiere în procedee comune artei cu potenţial terapeutic şi tehnici plastice contemporane”, conceput ca un program interactiv şi succint care prezintă modalităţi specifice noilor deschideri ale artei contemporane şi o introducere în universul artei cu potenţial terapeutic. Atelierul se va organiza în fiecare zi, cu începere de la orele 17 şi este structurat pe două module, a câte 60 de minute fiecare, cu pauză de 15 minute între ele. Materialele sînt puse la dispoziţie în mod gratuit de către organizatori.
Programul este special conceput pentru însuşirea corectă a informaţiilor de către participanţi şi pentru aplicarea acestora în mod practic. Abordarea aceasta este destinată tuturor celor care doresc sa descopere un domeniu relativ nou al aplicabilității limbajului vizual.

Formularul de înscriere şi programul pot fi solicitate sunînd la numarul de telefon 0723575623 sau poate fi solicitat prin e-mail la adresa georgescuand@gmail.com

Niciun comentariu: