joi, 21 aprilie 2011

Cele mai bune seriale din ultimii 20 de ani!

The Sopranos, cel mai bun serial din ultimii 20 de ani! Vezi aici topul primelor 9!

Cei de la IMDB au realizat un top cu serialele care au avut cel mai mare impact in randul fanilor in ultimii 20 de ani. Iata ultimele 9 titluri care s-au bucurat de cea mai mare popularitate









9. “Friends”
Cu: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc

Vietile, iubirile dezamagirile si glumele a sase prieteni care locuiesc in Manhattan. Ideea principala care probabil reiese si din titlul filmului este prietenia si timp de 10 sezoane ii puteti urmari pe protagonisti cum exceleaza sau din contra, esueaza, la acest capitol.



8. “CSI: Crime Scene Investigation”
Cu: Laurence Fishburne, Marg Helgenberger, George Eads, Paul Guilfoyle

O echipa de elita investigheaza crimele care au loc in Las Vegas. Expertii din politie urmaresc probele si descopera cei mai ascunsi criminali. Au cucerit publicul prin modul in care ofera detalii, unul cate unul, introducand telespectatorii in investigatie.



7.” American Idol”
Cu: Ryan Seacrest, Randy Jackson, Simon Cowell, Paula Abdul

12 finalisti care are putea avea o cariera muzicala, 6 femei si 6 barbati care au fost alesi din intreaga America sa participe la cel mai cunoscut concurs de talente din intreaga lume.

6. “ER”
Cu: Anthony Edwards, George Clooney, Julianna Margulies, Eriq La Salle

Munca si vietile unor oameni care lucreaza la urgente intr-un spital din Chicago. Este serialul care l-a facut celebru pe George Clooney si serialul care a deschis portile dramelor medicale.



5. “Survivor
Cu: Jeff Probst, Rob Mariano, Jerri Manthey, Colby Donaldson

Un reality show competitiv unde un grup de oameni este dus intr-o anumita locatie, cu foarte putine obiecte asupra lor. Se impart in echipe si incep sa... supravietuiasca.

4. “The Wire
Cu: Dominic West, John Doman, Wendell Pierce, Lance Reddick

Baltimore, unde drogurile-s in floare, vazut prin ochii traficantilor si a politistilor. Seriale despre crime si pedepsirea lor vor tot apare, dar acesta este unul dintre putinele care examineaza atat viata politica, cat si metehnele justitiei, politiei sau primariei.



3. “Seinfeld
Cu: Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander

Aventurile lui Jerry Seinfeld, un comedian nevrotic, si a prietenilor sai care-i seamana. A fost primul show despre nimic care a provocat ideea traditionala de sitcom cu fir narativ, serialul “Seinfeld” explorand situatii de la cele mai comune la cele mai bizare.



2. “Law & Order”
Cu: Jerry Orbach, Jesse L. Martin, Dennis Farina, S. Epatha Merkerson

Infractiunile privite din doua perspective: prima parte a episodului urmareste investigarea propriu-zisa a crimei, iar cealalta jumatate urmareste desfasurarea cazului in tribunal.



1. “The Sopranos
Cu: James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco, Michael Imperioli

O poveste moderna despre seful mafiei din New Jersey, Tony Soprano, care trebuie sa tina in frau viata sa personala si sa rezolve cu grija si atentie problemele "profesionale". Mafia va fi intotdeauna atragatoare, dar un mafiot care merge la terapeut pentru atacuri de panica sigur captiveaza telespectatorul.



sursa



Niciun comentariu: