sâmbătă, 30 aprilie 2011

Film biografic despre Freddie Mercury

Sacha Baron Cohen l-a convins pe chitaristul de la Queen, Brian May să-şi dea acordul pentru un film biografic despre Freddy Mercury.

Actorul britanic Sacha Baron Cohen va fi cel care-l va interpreta pe Freddie Mercury în momentele de glorie. Scenariul peliculei este scris de reputatul Peter Morgan („The Queen" sau „Hereafter"), dar a durat ani de zile până s-a obţinut acordul lui Brian May.

„Mergem înainte cu un mare entuziasm, dar cu un grad ridicat de precauţie, deoarece moştenirea lui Freddie este foarte preţioasă şi avem o mare responsabilitate, nu trebuie distrusă. Am stabilit că va fi vorba mai mult despre Freddie decât despre noi", a declarat May pentru Daily Record.
Anul trecut starul din „Borat" a făcut publică intenţia de a interpreta rolul legendarului lider al trupei „Queen". May spune că „Sacha pare perfect" şi că dacă n-ar fi făcut presiuni nu ar fi ieşit proiectul. „Nu noi l-am ales pe Sacha, el ne-a ales. Este pasionat de muzica lui Freddie. De mulţi ani ne-a spus că are de gând să o facă", a mai completat chitaristul.

sursa








Niciun comentariu: