Follow by Email

miercuri, 27 aprilie 2011

Grimus & Rock Paper Scissors | 29 Apr | Wings Club

Grimus & Rock Paper Scissors

29 aprilie - vineri la 21:30
30 aprilie - sâmbătă la 05:00

Daca in ultima perioada Grimus au obisnuit sa va pofteasca in vagoane, pentru data de 29 Aprilie s-au hotarat sa va invite la un alt fel de experienta: zborul cu liniile aeriene "Simurg". Imbarcarea se va face la terminalul din str. Mihai Eminescu 127 al aeroportului "Wings Club", incepand cu orele 21:30. Din cockpit, Captain Floppy (visuals) promite sa va duca in teritorii nemaivazute si va ureaza safe flight alaturi de intregu...l staff. Fasten your seatbelts!

www.grimus.ro
www.myspace.com/grimusworld

Opening Act:

Rock Paper Scissors

Rock Paper Scissors nu se incadreaza intr-un stil muzical anume. Generic spus, canta rock cu influente cat mai diverse, insa nu sunt genul de trupa care canta cover-uri, adaptari, sau care alege sa se dedice unui gen anume de muzica. Nu vor sa fie limitati de un tipar. Vor sa creeze un tipar numit Rock Paper Scissors, provocator tocmai prin faptul ca ii face sa gandeasca, sa simta si sa compuna cu urechile atente in toate directiile.

Rock Paper Scissors pot multumi multe gusturi cu abordarea lor. Nimeni nu poate spune ca asculta un singur, unic, neschimbat gen de muzica. De aceea, Alex, Marin, Andrei si Voix lasa sunetele sa evolueze odata cu persoana lor. Pentru ei, asta este frumusetea muzicii!

Pret billet 20 RON.

Niciun comentariu: