joi, 14 aprilie 2011

MUZEU LABIRINT la Sibiu

MUZEUL LABIRINT - Editia I

2 mai la 17:00 - 9 mai la 22:00

Piata Mare
Sibiu, Romania

De la o simplă schiță, până la proiectul final, nu mai e de mult un secret pentru nimeni că "ineditul" este atributul care caracterizează munca noastră.

Muzeul Labirint. Acum o jumătate de an, o schiță pe masa de lucru a unui artist. Astăzi, un eveniment pregătit să iasă din „cuptorul” de creație al fundației și să urce pe scena evenimentelor culturale din România.

Ori dacă am spus scena evenimentelor culturale din România, înseamnă că vă invităm să întoarceți reflectoarele și toată atenția asupra Sibiului pentru că acolo, în inima celui mai frumos oraș din Transilvania și poate a celui mai frumos din România, vom pune în scenă prima ediție a acestui eveniment.

Dacă printre voi mai sunt unii care încă ezită să ne creadă pe cuvânt, iată ce înseamnă Muzeul Labirint:

* Primul muzeu în aer liber din România, sub forma unui labirint;
* O săptămână de relaxare în Piața Mare din Sibiu;
* Concerte de jazz, funky – soul, piese de teatru;
* O expoziție comună a muzeelor sibiene, într-un spațiu neconvențional;
* Un eveniment inedit menit să pună în valoare patrimoniul atât de bogat al culturii românești.

Așadar, de luni 2 mai și până duminică 9 mai, tare mult ne-ar plăcea dacă invitației noastre de a descoperi ineditul unui eveniment unic în România, veți răspunde afirmativ.

Mai e cazul să spunem că Primăria Municipiului Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Muzeul Național Brukenthal Sibiu, Complexul Național Muzeal Astra, Sibiu și Muzeul Bisericii Evanghelice Sibiu - Casa Teutsch, Tribuna, Antena 1, Kiss FM, Zile și Nopți, Rondul de Sibiu, Turnul Sfatului, Sibiu 100%, Hermannstadter Zeitung, Profil Cultural, Sibiul.ro, Brylu.ro și cemerita.ro, au crezut în acest eveniment la fel de mult pe cât am crezut noi?


Nu mai e cazul!

Am spus-o deja!




Niciun comentariu: