Follow by Email

vineri, 27 mai 2011

Animatia care va cuceri lumea! Ultimul mega proiect al studiourilor Pixar!

Brave
ultimul film de animatie Pixar

Prima incercare a celebrelor studiouri Pixar de a pune in scena o poveste mitica - Brave - are prima poza cu eroina mult asteptata!

Acum Cars 2 e in centrul atentiei, insa in 2012 toata valva o va face Brave - prima animatie a studiorilor Disney Pixar in care personajul principal este o fata.

Brave va urmarii actiunile printesei Merida care viseaza sa isi croiasca propriul drum in viata scapand de sub mana tatalui sau – regele Fergus. Incercarile ei nu sunt lipsite de probleme asa ca o frumoasa aventura incepe.Brave trebuie sa se lanseze in cinema din 22 iunie 2012 si este anunta ca o productie spectaculoasa. Faptul ca cei de la Pixar sunt lideri pe piata de animatie generata pe computer si ca mereu tintesc la premiile Oscar la aceasta categorie ridica nivelul asteptarilor.

Una din primele imagini cu Printesa Merida a impresionat prin efectele uluitoare ale animatiei supra realiste - detaliile parului Meridei au fost cele care au atras atentia.

Mark Andrews si da o femeie - Brenda Chapman ( care se ocupa si de scenariu) - sunt regizorii proiectului Brave. Kelly Macdonald va imprumuta vocea Printesei Merida!

Regele Fergus (Billy Connolly), Regina Elinor (Emma Thompson), Uriasul Lord MacGuffin (Kevin McKidd), arogantul Lord Macintosh (Craig Ferguson) si dezagreabilul Lord Dingwall (Robbie Coltrane) sunt cateva din personajele animatiei inspirate dintr-o balada scotiana.

Niciun comentariu: