sâmbătă, 20 august 2011

Workshop “10 zile de dans contemporan”

Cunoaste-ti corpul si depaseste-i limitele!

Va anuntam ca din data de 25 august 2011, are loc workshop-ul “10 zile de dans contemporan”, curs introductiv pentru cei interesati sa descopere, sa simta si sa inteleaga dansul contemporan.
  • 3 coregrafi
  • 3 viziuni diferite
  • 10 zile consecutive de dans

Inscrieri:
Trimite-ti un e-mail cu intentia de participare la adresa danscontemporan@gmail.com pana la data de 23 august.
Contact: 0726 341 931 / 0741 113 365

Program:
25 august – 3 septembrie 2011, zilnic de la orele 20:00 – 22:00

Tarife:
300 RON / 250 RON pentru elevi si studenti

Adresa: Strada Logofat Tautu, nr. 68 A, etaj 3, fosta fabrica Crinul, zona Timpuri Noi.

Proiect sprijinit de Asociatia “Sectia de Coregrafie”.

Coregrafi:

  • 25-26-27 August: Simona Deaconescu
In timpul celor 3 zile de workshop vom experimenta dansul ca modalitate de comunicare, ca posibilitate de exprimare a unor idei, sentimente, stari. Structura cursului implica imbinarea unor elemente dramatice cu structuri de miscare si ritm. Pe de alta parte, cu ajutorul unor exercitii, vom incerca sa intelegem ce inseamna inovarea limbajului coregrafic si transfoarmarea acestuia in functie de ceea ce dorim sa exprimam. Impreuna vom analiza cum putem transmite celorlalti ceea ce simtim si cum ne putem intelege mai bine pe noi insine prin dans.

Simona Deaconescu a absolvit “Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica”, Ion Luca Caragiale, Sectia Coregrafie. In anul 2010 a primit premiul pentru cel mai bun coregraf in cadrul “Galei absolventilor UNATC”.

  • 28-29-30 August: Vlad Merariu
De la individualitate, dinamica si ritmul corpului se creeaza imagini si sentimente. Am un mesaj de transmis, o senzatie intima de relaxare, de plutire: cunoaste-ti corpul si depaseste-i limitele!. Vei intelege cum miscarea, prin respiratie, fluiditatea, ritmul, flexibilitatea si amplitudinea functioneaza impreuna in dansul contemporan. De la notiunile de baza ale dansului, vom studia modul in care miscarile se adapteaza la muzica sau la lipsa ei, ca apoi fiecare sa isi descopere un mod propriu de exprimare prin dans.

Vlad Merariu a absolvit “Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica”, Ion Luca Caragiale, Sectia Coregrafie. In anul 2010 a primit premiul pentru cel mai bun coregraf in cadrul “Galei absolventilor UNATC”.

  • 31 August, 1-2 Septembrie: Andreea Belu
Un atelier in care exploram structura propriului corp si posibilitatile sale de mișcare. In care folosim intenția ca impuls pentru a dansa si lăsăm miscarea sa capete forma din interiorul fiecăruia,din întrebările si răspunsurile proprii.
Ne exersam constiinta corporală, încrederea si posibilitatea de a renunța la ceea ce știm deja, prin diverse tehnici: Contact Improvisation, Pilates, Yoga, Body Centrring si fraze de mișcare precoregrafiate.

Andreea Belu a absolvit Facultatea de Teatru, sectia Coregrafie (U.N.A.T.C. „I. L. Caragiale”, Bucuresti), preda cursuri de dans contemporan, Contact Improvisation, Pilates, Hatha Yoga si gimnastica aerobica (instructor World Class). Miscarea, dansul si teatrul sunt pentru ea o cale directa si sincera de a ajunge la oameni.

  • 3 Septembrie: Curs in care vor fi prezenti toti cei 3 coregrafi

Se vor relua cele mai bune momente, coregrafii, improviztii, exercitii etc.


sursa


Niciun comentariu: