Follow by Email

joi, 15 septembrie 2011

Havasi - Symphonic Red Concert Show @Sala Palatului -Bucuresti

Havasi, cel mai rapid pianist al lumii, se va afla toamna aceasta pentru prima data la Bucuresti in cadrul unui spectacol grandios: Symphonic Red Concert Show! Show-ul reprezinta o productie monumentala ce reuneste pe aceeasi scena peste 100 de artisti din intreaga lume, publicul fiind purtat intr-o aventura impresionanta, o creatie muzicala fara precedent a virtuosului Havasi. Organizat de Amphitrion, Symphonic Red Concert Show va avea loc pe 15 noiembrie 2011, la Sala Palatului din Bucuresti.

Concertul Havasi 2011 se anunta o experienta fascinanta: peste 50 de instrumentisti, un cor impresionant acompaniat de tobosari japonezi, instrumente exotice, 15 solisti de exceptie din intreaga lume si maiestria celui mai rapid pianist al lumii.

Recunoscut drept unul dintre cei mai talentati compozitori si interpreti ai noii generatii, detinator a 7 discuri de platina, Havasi a cautat mereu sa inoveze reteta clasica a unui concert de pian, abordand nenumarate stiluri muzicale. Spectacolul are la baza o suita impresionanta de compozitii nascute dintr-o fuziune de stiluri si sonoritati diverse, interpretate magistral de artisti reuniti din toate colturile lumii, care prin propria lor cultura reusesc sa dea o amprenta personala fiecarei partituri.

Pret bilete la concertul Havasi 2011: 100 lei / 130 lei / 180 lei / 250 lei / 300 lei, in functie de pozitionarea in sala. Biletele pot fi achizitionate pe www.myticket.ro.


sursa

Niciun comentariu: