vineri, 15 februarie 2013

„Ce povestește portul popular românesc”@Muzeul Satului

Muzeul Satului: „Ce povestește portul popular românesc”
16 februarie 2013, orele 11.00, masă rotundă.

"Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită sâmbătă, 16 februarie 2013, orele 11.00, la o masa rotundă, cu titlul „Ce povestește portul popular românesc".
Evenimentul va avea loc in sala Multimedia și va fi moderat de doamna Adina Nanu, cu participarea deosebită a doamnei Olga Horșia, doctor în etnografie și folclor, consilier Romartizana.
Membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România și unul dintre specialiștii români în costum, prof. univ. dr. Adina Nanu este autoarea unei importante cărți de istorie a costumului publicată în România. De peste 50 de ani, doamna Adina Nanu predă cursuri de Istoria Artelor, Istoria Stilurilor și a Costumului la Universitatea Națională de Arte și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București.
Sala Gheorghe Focșa încă găzduiește expoziția „Ce povestește portul popular românesc”, aceasta fiind cea de a 15-a expoziție a doamnei Adinei Nanu.
Expoziția mai poate fi vizitată până la data de 17 februarie 2013, de miercuri până duminică, între orele 09.00 - 17.00."

Niciun comentariu: