Follow by Email

miercuri, 2 martie 2011

Atelier deschis - expunerea proiectului "Social system data recovery"

Atelier Sorin Dan Cojocaru
3 martie · 19:00 - 22:00

In cadrul atelierului deschis se va prezenta proiectul "Social system data recovery", autori Sorin Dan Cojocaru si Silvia Traistaru.

Proiectul se axeaza pe analiza raportului dintre istoria contemporana colectiva si istoria personala in anumite situatii particulare puse sub lupa. Elemente cheie sunt anumite legi aplicabile prin definitie unui grup social amplu dar in acest caz extrapolate unor cazuri concrete individuale.
Abordar...ea este voit obiectiva si descriptiva, prezentand pentru fiecare situatie pe de-o parte elementele generale comune si pe de alta parte inadvertentele aparute cand legile sunt aplicate unor cazuri reale, pentru care nu au fost prevazute in mod special.

Sorin Dan Cojocaru - "Mexican standoff" - analizeaza intr-o instalatie avatarurile moralei pornind de la mecanismul filozofiei utopice utilitariste aplicate in politica, dilemele etice inerente si teoria jocurilor. Pentru transpunerea in vizual a conceptului s-au folosit reprezentarile din geologie - stratigrafie si sedimentologie.

Silvia Traistaru - "Surrogate mum" - prin fotografia conceptuala, analizeaza drumul de la documentul legal la persoana prin trasaturile interschimbabile document abstract vs persoana concreta si document concret vs persoana abstracta.

Pentru alte informatii, va rugam sa ne contactati la numerele: 0722627948 (Sorin), 0721245456 (Silvia) sau pe mail la sorin@sorindancojocaru.ro, silvia.traistaru@gmail.com

Locatia pe harta:
Strada Panterei
Bucuresti, Romania
maps.google.com

Niciun comentariu: