vineri, 4 martie 2011

Concurs 1001 arte şi Vellant: Revolutionary Road

Dacă nu aţi aflat deja, Vellant are o bibliotecă întreagă de dat în cel mai mare concurs al editurii de până acum, deschis bloggerilor & cititorilor inspiraţi.

Azi avem un concurs-aperitiv: romanul Revolutionary Road, de Richard Yates, va ajunge la cel mai inspirat comentator pe tema cuplurilor din literatură. Care dintre ele v-au convins şi care nu, cum le-aţi modifica soarta dacă aţi putea să interveniţi, ce cupluri ar ieşi dacă aţi încrucişa Romeo & Julieta cu Spuma zilelor? Aveţi liber la comentarii!

Cititorii 1001 arte au şansa de-a câştiga un exemplar din acest volum scriindu-ne până miercuri, 9 martie 2011, răspunsul cel mai convingător primind cartea oferită de Editura Vellant. Premiile vor ajunge la comentatorii inspiraţi din josul acestei pagini. Cei ce simt că ceea ce au ei de spus depăşeşte spaţiul obişnuit al unui comentariu, sau care ştiu că informaţiile pe care le deţin sunt în măsură să le pună viaţa în pericol, au ca singură variantă trimiterea unui mail către arte@1001arte.ro. Iar cei ce scriu pe propriul blog despre carte, concurs, sau 1001arte, în cazul în care mai există asemenea temerari galanţi, vor fi şi ei premiaţi pe măsură.

pentru detalii concurs: sursa

Niciun comentariu: