marți, 15 martie 2011

Eu, tu si toti cei pe care-i stim @TIFF Silent Cinema

Eu, tu si toti cei pe care-i stim @TIFF Silent Cinema

The Ark Lounge

In aceasta duminica 20.03, prezentam in cadru “TIFF Silent Cinema” comedia “Eu, tu şi toţi cei pe care-i ştim” si te asteptam in The Ark Lounge cu casti wireless si popcorn din partea casei.

Castigator al marelui premiu al Saptamanii Criticii la Cannes si Premiului Special al Juriului la Sundance 2005, EU, TU SI TOTI CEI PE CARE-I STIM, este un film tandru-comic-dezolant despre farmecul interactiunii umane, aratand cum toate per...sonajele caută apropiere în micile momente care le leagă cu alţi oameni de pe pământ.

Richard Swersey, un vânzător de pantofi care a rămas de curând singur, tată a doi băieţi, este pregătit şi dornic de întâmplări extraordinare. Dar când captivanta şi spontana Christine (Miranda July) intră în viaţa sa, îl cuprinde panica. Christine este artistă şi şoferiţă la „Eldercab”, alternează între suferinţă şi speranţă, lăsând realitatea şi fantasticul să se întrepătrundă în arta şi viaţa sa.

Viaţa nu este la fel de imponderabilă pentru fiul de 7 ani al lui Richard, Robby, care are o relaţie riscantă pe Internet cu o străină şi nici pentru fratele său de 14 ani, Peter, care devine subiect de experiment pentru fetele din cartier, care fac repetiţii pentru viitorul lor în dragoste şi căsătorie. Toate personajele caută apropiere în micile momente care le leagă cu alţi oameni de pe pământ.

Durata: 91 min

Intrare: 10 lei



Niciun comentariu: