miercuri, 23 martie 2011

Premiile Mondiale Sony

Juriul competitiei Premiile Mondiale Sony pentru Fotografie a ales cele mai bune 10 fotografii dintre cele 51.000 de poze din concurs. Imaginile selectate de juriu, care au fost realizate de amatori, urmeaza sa fie expuse la Festivalul Mondial al Fotografiei de la Londra, Somerset House, intre 26 aprilie - 22 mai, alaturi de pozele castigatoare ale participantilor din competitia fotografilor profesionisti, transmite DC News.

Fotografiile vor fi publicate si in Catalogul Castigatorului, iar fiecare dintre castigatori va primi echipament DSLR Sony, ca parte din premiu

“Calibrul si calitatea fotografiilor inscrise in competitie au fost la un nivel superior si de multe ori, la standardele imaginilor din competitia fotografilor profesionisti. Acest fapt ne demonstreaza ca un entuziast poate sa comunice atat bine printr-o singura fotografie, la acelasi nivel calitativ atins de o serie de fotografii”, a declarat Astrid Merget, Creative Director al Organizatiei Mondiale pentru Fotografie.

Competitia deschisa tuturor fotografilor se adreseaza oricarui pasionat de fotografie, iar participantii sunt evaluati dupa o singura imagine inscrisa.

sursa











Niciun comentariu: