Follow by Email

marți, 15 martie 2011

Razvan Boar "Now What?"@ALERT studio


EXPOZITIE Now What? | Razvan Boar @ ALERT studio


vineri la 19:00 - 6 aprilie la 19:00

NOW WHAT?
...We’ll decompose, we’ll reduce, we’ll substitute and we’ll recompose.

Gura, ochii, bratele nu mai pot sta la locul lor. E prea multa ordine intr-o lume sufocanta. Omul fara piele (ecorseul prezent in toate academiile de arta) striga dornic sa primeasca viata, carne și culoare. Sau sa fie distrus definitiv intr-un gest de revolta al pictorului. Marele maestru bantuie inca scolile vorbind despre tehnica picturii și calitatile plastice, mangaind din cand in cand scheletul‒material didactic. E nevoie de o pauza…
Razvan Boar dezvaluie in aceasta expozitie jurnalul relatiei lui cu pictura, marcata de nemultumiri, discontinuitati si „oboseala”. Incearca sa ia o gura de aer si sa isi regandeasca teritoriul interior, populat de personaje alterate, anonime, monocrome. Aceste personaje se pot in final transforma din dusmani in prieteni si pot contribui la (re)cucerirea propriei fiinte si la (re)cucerirea picturii.

Diana Marincu,
curator ALERT studio

ALERT studio functioneaza ca pop-up gallery. Vizitarea expozitiei se va face in perioada 18 Martie - 6 Aprilie, prin programare e-mail.


2-4 Mircea Vulcanescu Street , code 010281, Bucharest, Romania.
www.alertstudio.org

ALERT studio este un proiect independent initiat de Raluca Ilaria Demetrescu, Alina Buga si Catalin Burcea cu scopul de a crea o platforma de cercetare si promovare a productiei artistice contemporane. Asumandu-si functia de spatiu laborator, Alert Studio propune o intalnire intre artisti, idei, directii si discursuri din zone conceptuale si spatii culturale diferite. Sunt importante si apreciate gandirea critica si interogatia ca metode de cercetare a contextului cultural-artistic contemporan.
ALERT studio functioneaza ca o galerie de proiect, conectand trei directii de explorare artistica - PINK | RED | WHITE - intr-un singur spatiu. Insa aceste coordonate nu inseamna indexare, restrictie si etichetare. Ele se pot intersecta si nuanta, pot oricand dialoga si declansa dezbateri.SPONSOR:
tiparperfect.ro

PARTENERI:
Modernism, ArtClue, Format Foundation, Sapte Seri, Metropotam, TimeOut, Hipmag.

Niciun comentariu: