sâmbătă, 5 martie 2011

Workshop Intensiv de Arta Actorului

Workshop Intensiv de Arta Actorului, tehnica Sanford Meisner

5 martie la 11:00 - 6 martie la 17:00

Condus de lect. univ.dr. Mihaela Sirbu, cursul isi propune sa familiarizeze participantii cu una din cele mai interesante si eficiente metode de initiere in Arta Actorului.

Pe parcursul a doua zile intensive, participantii vor fi introdusi in metoda Meisner prin invatarea exercitiilor fundamentale, care ofera o perspectiva noua si eliberatoare asupra Artei Actorului si, desi autonome, pot fi integrate in metoda de lucru stapinit...a deja.
Antrenind atentia, spiritul de observatie, ascultarea activa, increderea, cursul se adreseaza de asemenea si persoanelor interesate de contactul cu teatrul in scopul dezvoltarii personale.
Metoda lui Sanford Meisner castiga tot mai mult teren in ultimii ani in cadrul scolilor de teatru din strainatate, fiindca propune cea mai concreta, bine structurata si exhaustiva abordare a artei actoricesti.
“Munca lui Sanford Meisner este si a fost sa impartaseasca studentilor o metoda organizata pentru crearea unui comportament real si veridic in interiorul circumstantelor imaginare ale teatrului” afirma Sydney Pollack, student al lui Meisner și apoi asistentul sau timp de sase ani.

Program: sambata 5.03 si duminica 6.03, orele 10:00 – 17:00, incluzand si o pauza de masa.

Pret: 250 RON (reduceri pentru studenti si tineri actori)

Inscrierile se fac pe baza CV-ului.

Data limita de inscriere este 3 martie 2011.


Mihaela Sirbu este actrita de teatru si film, lect.univ.dr. la Catedra de Arta Actorului a U.N.A.T.C. si fondatoarea Teatrului Fara Frontiere.

Din 2003 a predat actorie la UNATC, dar si la Athanor Akademie din Germania, condusa de prof. David Esrig, precum si improvizatie, fiind specializata în metoda Keith Johnstone.

În ultimii 14 ani a produs in cadrul TFF mai mult de 15 spectacole, a realizat proiecte în spatii neconventionale precum Play Bucharest si a initiat programul Masterclass adresat tinerilor actori, cu scopul de a ii familiarize pe acestia cu diverse metode de pregatire: Meisner, Michael Cehov, Viewpoints, Rasaboxes, Practical Aesthetics, Suzuki (workshopuri sustinute de profesori de specialitate din strainatate).
In februarie 2007 a fondat Școala de Improvizatie, ale carei cursuri au fost urmate pana acum de peste de 400 de adulti si copii.

In 2009, Mihaela a devenit singurul profesor din Romania certificat in Statele Unite sa predea Metoda Meisner.


Pentru informații suplimentare & Contact:
www.teatrulfarafrontiere.blogspot.com
tff@teatrulfarafrontiere.ro
tel: 0727.86.66.73


Bd. Hristo Botev nr. 7

Niciun comentariu: