vineri, 27 mai 2011

De vorba cu ... Soap Art Kollectiv / Let's talk about...Art


Anaid Art Gallery vă aşteaptă marţi, 31 mai 2011, la ora 19:30 seria de discuţii „De vorbă cu… / Let’s talk about… Art”.

A doua discuţie din seria „De vorbă cu… Soap Art Kollectiv (Raluca Arnăutu & Suzana Dan) / Let’s talk about… Art”. Discuţia se va purta în cadrul expoziţiei „Lighioane si Supralighioane” semnată Soap Art Kollectiv (Raluca Arnăutu & Suzana Dan). Vom porni în universul lui Soap Art Kollectiv prin intermediul pro...iecţiilor cu imagini din diverse expoziţii ale celor două artiste Raluca Arnăutu şi Suzana Dan. Discuţiile se vor purta în jurul ideii de instalaţie, ce înseamnă o instalaţie si ce presupune ideea de grup artistic.

„De vorbă cu… / Let’s talk about… Art ” este o platformă de discuţii şi dezbateri privind arta contemporană, prin care se încearcă atât familiarizarea şi integrarea fenomenului artistic contemporan românesc în societatea globală, cât şi modul în care arta românească se raportează la lumea globală. Seria de discuţii va porni de la expoziţia curentă de la Anaid Art Gallery şi fiind invitaţi artiştii care participă în cadrul expoziţiei alături de curatori, critici de artă etc. Discuţiile se vor axa atât pe modul în care un artist îşi concepe şi gândeşte proiectul expoziţional, cât şi pe felul în care se dezvoltă relaţia curator – artist, curator – galerist, artist – galerist sau artist – curator – galerist.

Discuţiile vor fi însoţite de proiecţii video ce reprezintă lucrări de artă contemporană din diverse spaţii.

Curator: Diana Dochia


Anaid Art Gallery, Str. Slobozia, Nr.34, sect.4, Bucuresti


Niciun comentariu: