miercuri, 8 iunie 2011

BLOW YOUR MIND@Little Yellow Studio


BLOW YOUR MIND
by Mitos Micleusanu, Gili Mocanu & Elena Album
curator Adina Zorzini


vineri 19:00 - sâmbătă la 04:00

Proiectul Blow Your Mind prezinta publicului o serie de experimente vizuale si audio ale artistilor Mitos Micleusanu, Gili Mocanu & Elena Album.
...
Mitos Micleusanu, nascut in 1972 in Bahcisarai, Ucraina, este cunoscut publicului mai mult in dimensiunea sa literara (cu romanele Organismecanisme, Tuba Mirum si Kasa Poporului) sau entertaining (grupul Planeta Moldova), insa el activeaza experimental, in egala masura, in artele vizuale si in muzica. In cadrul proiectului Blow Your Mind vor fi prezentate o serie de lucrari grafice din ciclul Amokalipsis si cateva lucrari video simptomatice pentru imaginarul dark-tenebros al artistului.

Gili Mocanu, nascut in 1971 in Constanta, Romania, este un re/cunoscut artist vizual atat in tara cat si international, insa el activeaza experimental si in literatura (volumul de poezie Sport) si, mai ales in muzica, impreuna cu iubita lui, Elena Album. In cadrul proiectului sustinut de Little Yellow Studio vor fi prezentate o serie de compozitii audio ale celor doi, parte dintr-un ansamblu mai larg, accesibil pe site-ul www.soundcloud.com.


Little Yellow Studio
str. Aristizza Romanescu nr.13
Bucuresti, Romania


Niciun comentariu: