Follow by Email

luni, 10 decembrie 2012

"O lună în Thailanda" regie Paul Negoescu

UNATC București şi Film Menu prezintă sâmbătă 15 decembrie, de la orele 19, proiecţia filmului „O lună în Thailanda”, în regia lui Paul Negoescu, urmată de o dezbatere cu membrii echipei de filmare.

Evenimentul este al şaselea dintr-o serie de proiecții lunare, din cadrul proiectului „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC – o sală cu o capacitate

de aproximativ 200 de locuri. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

-----------------------------------------------------------------------------------

Programul „Să Film!” de sâmbătă 15 decembrie (UNATC – Sala de cinema):

19.00: Proiecţie „O lună în Thailanda” (România 2012)
21.30: Dezbatere pe marginea filmului cu membrii echipei de filmare.

Participă:
Ioana Anton (în distribuţie), Andrei Mateiu (în distribuţie), Paul Negoescu (regie, scenariu), Sînziana Nicola (în distribuţie), Alexandru Radu (montaj), Victoria Răileanu (în distribuţie), Ada Solomon (producţie), Vlad Trandafir (scenariu), Vlad Voinescu (sunet).

Intrarea la eveniment este gratuită.

-----------------------------------------------------------------------------------

Filmul „O lună în Thailanda” poate fi vizionat în sălile de cinema din România începând cu data de 16 noiembrie.

Parteneri media: Radio Guerrilla, 24Fun, Dilema Veche, Liternet.ro, Filmreporter.ro, Feeder.ro, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost, Librăriile Cărtureşti şi Librăria Jumătatea Plină.

http://filmmenu.wordpress.com/

Niciun comentariu: