joi, 10 februarie 2011

Concurs by Gameloft – Design Your Hero!



Ti-ai dorit vreodata sa creezi tu un personaj dintr-un joc?

Acum poti! Arata-ne ca esti talentat la grafica 2D sau 3D si noi te premiem cu un Cintiq.12WX. Inscrie-te cu portofliul propriu de lucrari folosind formularul de aici, asteapta sa te contactam si apoi vino sa ne arati ce poti.

Te invitam in studioul Gameloft din Bucuresti pentru un maraton de Character Design de doua zile. La sfarsit desemnam castigatorul si apoi petrecem impreuna.

De ce Character Design?

Designul de personaje a devenit un aspect primordial in realizarea jocurilor video. De la Marcus Fenix la Nathan Drake, de la Gordon Freeman la Lara Croft, jocurile sunt definite de protagonistul lor, care descrie esenta universului in care se intampla actiunea, atat in maniera vizuala, cat si comportamentala.

Cum e la noi?

Atitudinea naturala in Gameloft este insistenta pe calitate. Intotdeauna am cautat sa fim cei mai buni in ceea ce priveste designul grafic, de la vremurile cand lucram cu pixeli, pana la personajele realizate in Zbrush si, pas cu pas, am depasit constant barierele tuturor platformelor pe care am lucrat.

Cum trebuie sa fii tu?

Ne asteptam de la participantii la eveniment sa arate ca isi doresc sa lucreze cu uneltele cele mai moderne din industrie, ca au o viziune sofisticata si originala, dar si adaptabila cerintelor publicului comercial.
Ne dorim sa impartim aceasta pasiune pentru depasirea limitelor cu toti cei care doresc sa ne viziteze.


Desfasurarea Concursului:

21 Decembrie 2010 - 16 Februarie 2011 - Inscriere
17-22 Februarie 2011 - Selectie participanti
25-26 Februarie 2011 - Design Your Hero
26 Februarie 2011 - Desemnarea castigatorului

http://gameloft.ro/#concurs

Niciun comentariu: