miercuri, 9 martie 2011

Tarja Turunen si Republica confirmate la ARTmania Festival 2011

Tarja Turunen si Republica sunt cele mai noi confirmari la cea de-a sasea editie ARTmania Festival 2011, care se desfasora la Sibiu in saptamana 8-14 august 2011.

Sonata Arctica, Nevermore, Lacrimas Profundere au fost primele trupe confirmate, iar astazi Tarja Turunen si Republica completeaza programul muzical al festivalului.

Tarja Turunen, regina rockului simfonic, este headliner-ul zilei de vineri, 12 august, la Festivalul ARTmania din Sibiu. Recunoscuta pentru incredibila sa voce si prezenta scenica impunatoare, steaua nordului a reusit la cel de-al treilea album al carierei sale solo sa se impuna in randul celor mai bune productii ale momentului.

Piesa lor “Ready To Go”, semnata Republica, a devenit un imn al anilor ‘90, iar recent trupa a lansat o noua versiune care a urcat direct pe primul loc in topul britanic al muzicii de club. Republica vine pentru prima oara in Romania la ARTmania Festival 2011, pe 13 august.

Republica a luat nastere in 1994 la idea lui Tim Dorney si Andy Rodd, carora li se alatura Samantha. Englezii canta “tehno-pop-punk-rock” si au primit multe premii, fiind alaturi de nume precum Garbage, printre cele mai de succes trupe de rock alternativ ale anilor ’90 cu un sound mult mai agresiv si mai electronic.

Festivalul ARTmania a devenit cunoscut in lume si in tara datorita concertelor organizate in cetatea medievala a Sibiului. Nume precum, Nightwish, Serj Tankian, The Sisters of Mercy, Within Temptation, H.I.M. si multi alti artisti au avut placerea de a concerta la Sibiu.

Bilete pot fi achizitionate din reteaua Eventim si de pe shop.artmania.ro. Biletele costa intre 60-100 de lei pentru o singura zi si 90-180 lei pentru abonamente in functie de momentul achizitionarii acestora.

sursa

Niciun comentariu: