duminică, 27 martie 2011

UNITER sărbătoreşte Ziua Mondială a Teatrului

UNITER sărbătoreşte Ziua Mondială a Teatrului cu spectacole de caritate în toată ţara

UNITER organizează, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului - 27 martie -, împreună cu teatrele din ţară, campania naţională în scopul strângerii de fonduri pentru artiştii vârstnici cu probleme de sănătate, informează un comunicat Uniunii transmis AGERPRES.

În cadrul campaniei 'Artiştii pentru artişti', în Bucureşti se va juca spectacolul 'Desculţ în parc' de Neil Simon, cu Ştefan Bănică, Oana Ioachim, George Mihăiţă, Ileana Cernat şi Bogdan Tudor.

Regia este semnată de Ştefan Bănică, spectacolul urmând să se joace la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti pe 28 martie, de la ora 19,30.

Biletele se găsesc la Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul de Operetă 'Ion Dacian', Teatrul Nottara, Magazinul Muzica, Sala Palatului şi pe site-urile: www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro şi www.blt.ro.

Sumele obţinute din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări se direcţionează către Fondul de Solidaritate Teatrală.

Tot pe 28 martie, la ora 19,00, în foaierul sălii mari a Teatrului Naţional, Margareta Pâslaru va fi prezentă pentru o sesiune de autografe pentru CD-ul '50 de ani de la primul disc'. Margareta Pâslaru a cedat drepturile ce i se cuvin din vânzarea discului către campania 'Artişti pentru artişti'.

UNITER organizează spectacole de caritate în toată ţara, susţinute de mari artişti pentru mai vârstnicii colegi, iar teatrele programează un spectacol din repertoriu pentru a face cunoscută publicului această campanie. AGERPRES/

sursa

Niciun comentariu: