marți, 3 mai 2011

Se cauta curator

Elite Recruitment cauta pentru unul dintre clientii sai curator responsabil cu organizarea unui concurs international de arta.

Daca esti pasionat si connectat cu lumea artistica si cunosti practicile si legislatia din domeniul artei iti oferim sansa sa te afirmi planificand si coordonand un concurs international de pictura, sculptura si arta fotografica.


Vei fi responsabil de: creearea planului concursului, selectarea si atragerea personalitatilor artistice internationale care vor face parte din juriu, organizarea discursurilor introductive, precum si de promovarea evenimentului pe diferite canale mediatice mentinand legatura cu agentiile de publicitate. De asemenea vei redacta articole in publicatii de specialitate si te vei ocupa de reallizarea catalogului de concurs si a materialelor publicitare.


Task-urile organizatorice includ pre-selectarea obiectelor de arta care vor fi prezentate in cadrul expozitiei, supervizarea conditiilor expunerii dar si gestionarea achizitionarii, vanzarii si transportului operelor de arta.


Candidatul ideal:

·         Minim studii masterale in domeniul artei;

·         Network semnificativ in peisajul artistic international;

·         Cunostinte solide privind istoria artei;

·         Experienta in organizarea expozitiilor in cadrul galeriilor de arta;

·         Publicatii in revistele de specialitate;

·         Aptitudini organizatorice, creative si jurnalistice;

·         Disponibilitate pentru deplasari in strainatate;

·         Cunoasterea legislatiei in domeniul artei;

·         Limba engleza si franceza la nivel avansat.



Daca te regasesti in descrierea de mai sus si iti doresti o cariera in domeniul artistic nu ezita sa ne trimiti un CV la adresa office@elite-jobs.ro



Elite Recruitment ofera servicii de evaluare psihologica si plasare  personal casnic, in domeniul administrativ, in domeniul constructiilor sau al artei.
Personalul Elite demonstreaza profesionalism si flexibilitate in realizarea activitatilor si in adaptare la nevoile dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0732.747.692/ 0747.614.370 - apelabil 24/24 sau pe adresa de e-mail.

Niciun comentariu: