joi, 7 aprilie 2011

Loreta Isac @Triptic

ANUL IEPURELUI -
Vernisaj Loreta Isac


Curator: Adriana Luca

Libraria Triptic - Bucuresti


7 aprilie 19:00 - 21 aprilie la 22:00

Intr-un cadru cineatic plin de refulari grafice, in lumini de foc si para, ni se prezinta o lume extrasa dintr-o amintire dulce-amara.
Dezvoltand un plan compozitional plin de imagini senzoriale, artista te initiaza intr-un univers atemporal cu o armonie aparte in forme si culoare. Povestea se continua ca un puzzle constituit din elemente puternic simbolistice care te introduc intr-o lume a copilariei intens tulburata de zbucium.... Atmosfera este incarcata de viata si vibratie, sentiment si gandire. Loreta Isac reconstruieste realitatea in planuri fluide si estetice.
Iepurele, atlet ce se remarca pe drumuri de frunzaris, cateodata apare numai pe furis. De la copilaresc, firav si visator, te pierzi in cadre bizare ce exploreaza bogatia imagistica. Pleci cu liniile la plimbare si te amesteci, te invarti printre print-uri, geometrii si personaje.

Pentru ca e magic sa compui lumea dupa reteta proprie, fiecare lucrare ajunge sa te surprinda prin faptul ca-ti serveste, picatura cu picatura, din alta stare. Anul Iepurelui este despre povesti, ceai, briose si multa fantezie.


Niciun comentariu: